Lyft ditt huvud, se något mer

Något som gör mig lite extra glad i vardagen är fina eller vackra bilder. Det kan vara på precis vad som helst bara den väcker någon slags känsla i mig. Såg dessa bilder på en random hemsida och föll pladask - de är vackra!

En mening utan ord

Igår fick jag två glädjande besked på en och samma gång gällande mina nu framtida planer. Önskar bara att jag kunde påskynda det hela en aning men måste låta tiden ta sin gång. Dagens psykologiprov är avklarat och nu väntar bara veckans sista träningspass sen är det helg ''på riktigt''. Ska jobba både lördag och söndag men det känns bara bra, behöver jobba till max så jag tackar och tar emot :D

Har trots allt varit lite pysslig av mig på senaste tiden, har gjort exempelvis detta armband:


Imorgon kväll vankas årets första studentfest & det kommer bli så jäkla kul! En lokal fylld med enorma mängder peppa och livsglada studenter, super! Sköt om dig & ha en trevlig helg .

Jag är fortfarande fastfrusen i marken

Vackra ting från ett litet (för mig) nyfunnet favortimärke.

Ta min hand, jag vill lära mig mitt liv

Tänk vad man förändras med tiden. Bilderna nedanför är snart exakt ett år gamla och jag känner mig verkligen ett år äldre när jag ser på dem. Det är inte bara utseendet jag syftar på utan även personlighet, åsikter, tankar och känslor över lags. Men visst, ett år är inte så mycket att jämföra med om man ska tänka iallafall 4-5 år innan dess. Då var jag halv-emo och dunkade Green Day, Nirvana och Rancid ljudligt ur mina lurar...

... Snart är det dags att på allvar sätta ett kliv ut i vuxenvärlden. Får bara se om jag gör klivet enormt stort eller med krypsteg, ett litet i taget.

När vet man att det är något bra på gång?

Helgen invigdes med träning och onyttigheter, riktigt fredgasmys!
Väntar en aning på morgondagens bröllopsservering men jag är dock lite nervös trots att jag serverat flera gånger tidigare - lustigt. Får se om den väntade utgången blir av också, känner att det kryper lite i kroppen trots allt.. för man är ju bara ung en gång.
skor; scorett - blus&byxa; bikbok - armband; nelly


RSS 2.0