I got a pocket full of sunshine

Solstrålarna retade mina ögon genom persiennerna i morse. 08.32 visade mobilen, och trots att jag skulle upp tidigt en dag som denna, var det lite för tidigt för att alarmets signal skulle slå till. Dagen spenderades på en liten road trip för att möta en främling, men ändå en högt rankad främling. Nervositeten kom och hälsade på men var ändå vänlig mot mig och förstörde inte det hela, det gick bra alltihop. Underbart

Det var fortfarande varmt när vi kom hem så fick bli en liten jogging-tur i kvällssolen. Imorgon börjar lovet på riktigt och jag ska njuta till max av mitt livs sista skol-lov.

FINN ETT FEL!

Något är fel i bilden, gissa va. (svaret kommer på nästa bild ;))



Hur snygg var inte den på en skala? Bag in box a la handväska, haha. Klockrent!


Rachel Zoe for Lindex


Jag gillar Rachel Zoe & allt som har med henne att göra egentligen. Nu finns hennes lättanvända kollektion, skapad tillsammans med Lindex, i butiker och på nätet. Spana in den och bedöm själv :)

Som en miljon dollar, rakt ner i brevlådan - dingdingding

Åh jag blir så glad! glad, glad, superglad! Vet inte varför den här gången heller men vill inte ta bort känslan över huvud taget. ''Glad-musiken'' pumpar ur datorns högtalare och jag börjar gå mot sjukling till en frisk lite filur = fina grejer.

(pix; random källor)
Det är trots allt bara måndag men längtar som en dåre till helgen, den kommer bli kalas. Bror kommer hem till stan, festlig lördag och ett viktigt ''möte'' på söndag som kommer (förhoppningsvis) bidra till många fina saker i framtiden. Take care lovers och jag önskar just dig en helt underbar vecka, xx

Fånga din dröm

Kom av en slump in på Green Day's alla album på Spotify. Är det något band i världen som får mig att tänka tillbaka på min så kallade identitetskris så är det inga andra än just Green Day. Jag minns när jag satt och tecknade vid mitt skrivbord samtidigt som ackorden till Jesus of Suburbia ljöd ur mig silverblåa stereo... det var tider det. Tänk så man förändrats, lite roligt när jag sitter här & lyssnar på exakt samma låt - cirka 6 år senare.

Från det enda till det andra. Drömfångare, oj vilken vacker skapelse. Just det som är på bilden är ett halsband jag fann på H&M, dock lite inspirerat av drömfångare måste jag påstå. Därför var det tvunget att få följa med hem för några veckor sedan, punkt.



pix; jag

Ha en trevlig helg lovers!

Sommaren står och väntar runt hörnet

Vårblommorna har börjat stiga upp ur jorden och ger den färglösa naturen nya friska andetag. Min längtan efter sommaren blir bara större med dagarna som går och tårna skriker en aning i de heltäckande skorna - snart kommer sandalerna.

Ansökans fält är snart fyllda, påsklovet närmar sig & studenternas (våran) festglada tid är här.
Idag är det trots allt endast 65 dagar kvar till studenten, 39 skoldagar med andra ord, och det pirrar till lite i kroppen när jag ser siffrorna framför mig. 65 dagar är inte länge och hur min höst kommer se ut är ännu ett frågetecken. Oklara saker är något jag inte gillar, men just detta frågetecknet känns en aning spännande...

pix; weheartit.com

RSS 2.0