När ordförrådet inte räcker till

Orden faller inte riktigt på plats idag. Vet inte hur jag ska uttrycka mig - fingrarna krampar.


Warning Sign

Ska precis trycka på play för att inta ryggräge i soffan. Idag är det en söndag med stort s vilket för mig innefattar filmmys, onyttig mat  och ren lathet. Coldplay's Warning Sign har gått på repeat exakt hela morgonen och den får mitt inre att byta värld för ett tag. Kan inte sätta fingret på vilket ord jag ska använda men idag känner jag att det är en plats jag vill vara vid.

Kraffsade ihop något snabbt i photoshop och detta blev resultatet. Kände att den helt och fullt var signerad mig, faktiskt.

Skönhet på ben

Lite bara för att jag avgudar bilden nästan lika mycket som hennes skönhet.

När du blir hög på livet

Har fastnat en aning vid datorn för tillfället. Dagens jobbpass är avklarat och jag sitter med matkoma och ingen ork, känns lite tragiskt faktiskt. Nu är det sommar, ''sol'' och fina dagar men jag tar inte vara på det så mycket som jag vill. Men lite livsnjutning har funnits på schemat. Latitud 57 fyllde ut helgen som gått och vi försöker haffa varandra, jag och mina skift-arbetande vänner, så fort vi har ledig tid samtidigt. Dock är allt jag kan läsa på Facebook bland oss 92'or klagomål på trötthet & arbetstimmar.. väkommen till vuxenlivet skulle jag vilja säga, men visst tillhör jag även den klagande kullen ibland trots allt.

Om en timma eller två hade jag tänkt dra på mig löparskorna och nöta lite asfalt. Så ofantligt uttråkande men oj så viktigt ändå. Imorgon vankas även sista jobbdagen innan en kväll och ledig torsdag tillsammans med någon jag saknar, puss

Längtar efter någon som kan rädda mig

Sitter och sneglar lite på klockan. Den är inte mycket för att vara fredag, men alldeles lagom för att kunna gå upp när alarmet ringer imorgon. Av en slump yeah:ar Lil Jon åt alla håll och kanter från datorns högtalare. Han får mig att tänka på tiden jag skulle lyssna på ''cool'' musik, innan Green Day, Rancid, Nirvana och så resten av ligan hälsade på i mitt musikregister.



Dagarna börjar flyta samman nu.
Finner ingen struktur i vardagsordningen men det är faktiskt inget som förbryllar mig. Känns som att jag fångar dagen mer än någonsin tidigare och det är nog så jag vill ha det ett tag till framöver. Planering funkar inte, det verkar bara spricka hur man än gör. Planer är till för att spricka kanske? det känns lite så ibland. Sak samma, hälsan, familjen och vännerna är med mig, då är jag lycklig!

RSS 2.0