Det får bära eller brista

Då har jag beställt mig en grön jacka med lurv på, äntligen!
Den var billig som styrk och det gjorde mig bara ännu gladare. Fast den såg inte helt ut som jag önskade. Vad gör man då? Jo syr dit/om det som är fel. Min plan är galant!


Äger en systemkamera, men använder den aldrig

Systemkameran ligger på mitt rum men jag använder den inte.
inte ens till dessa bilder men det är väl bland annat därför de är så fula. Vart tog mitt stora fotointresse vägen egentligen? Jag har väl insett att jag aldrig ens kommer bli lite duktig på det. Men nu sitter jag här istället i lite mörkt julemys & en kopp kanel-te innan det bär av till.. hmm.. ett spännande möte kan jag säga. ;)

hahah, fattar inte varför jag publicerar dem.. nästan lite pinsamt :(


Mys-pojkar

Så himla fint!


Det sista jag någonsin kommer göra är att lita på någon igen

Jag är förbannad, förvånad och rädd.
Lördagen var den värsta kvällen i hela mitt liv.

Jag är försiktig av mig när det gäller dricka/alkohol, att dricka från någon annan. Men i lördag tyckte någon det var roligt att totalt förstöra mig själv. Jag blev drogad och det gör mig verkligen orolig. Med tanke på umgänget som var så skulle det bara inte kunna ske.

Jag skäms trots att det inte var något jag kunde styra över.

Nu kommer försiktigheten vara över normal från min sida och nästa utgång kommer inte att ta plats på väldigt länge. Ta hand om dig, kom ihåg det. Saker händer verkligen när man minst anar det.


Skrapar runt i lite mappar

En bild ur fest-mappen bara lite sådär, scarry ;)


Min insida är på andra sidan jorden

Idag, 19 november 2010, har det varit kallt exakt hela dagen. Regnet har bara piskat ner mot backen och jag har suttit irriterad på en cykel både påväg till gymmet sen hem. Hatar när det bara forsar i ansiktet, men men.

Hur som helst. Just när det är såhär ruggit, då vill jag bara åka utomlands och det är NU! Har velat det enda sedan planet landade från vår resa till Ayia Napa. Så det närmsat jag lär komma en utlandsresa denna vinter är att kolla igenom mina Thailands-bilder från jan-feb detta året... tyvärr

Helt underbart! ♥


Vill göra det igen, och igen, och igen ...

Var på en liten fotografering i söndags. Dock var dessa några av bilderna jag fick med hem.. inte så riktigt nöjd faktiskt - men oj vad kul det var! vill göra den en gång till så att jag får en möjlighet till ett bra resultat.


Sug på den ett tag


Änglar på månen

I ett desperat försök till att hitta ett bra filmtips så ger jag upp!
Nu när jag är hemma sjuk från skolan borde energin ligga på pluggandet i litteraturen under romantiken, Matte C & den underbara engelska C. Fast istället underhåller jag mig med oseriösttheter i camen. Hej lättroad!

ibland får man låtsas och ja, haha...


SNAKESKIN


Don't stop get it get it

Torsdagen den elfte november börjar andas på sina sista andetag. Det var en lång dag men helgen kommer och hälsar på mig redan imorgon. Sjukligheten har börjat gå mot det bättre men jag väljer ändå att stanna hemma imorgon. Skoldagen har inte högsta viktigthetsvärde så därför finslipar jag hellre på min hälsa en aning. Längtar ju tillbaka till träningen så det värker i kroppen.. lite lustig känsla trots allt.

keep it tight, ♥


SCARRY


Hej hopp, nu börjar jag om lite grann!
puss


RSS 2.0