Tog en sväng till det förflutna

Var inne en sväng på min tidigare blogg som fsktiskt finns kvar än idag (iemells.blogg.se). Det är kul att gå tillbaka och både se, läsa och minnas hur livet var då - lite därför jag har kvar den och startade den.

Detta var den första riktiga bilden som jag publicerade där. Idag kan jag inte påstå att redigeringen är en höjdare, orginalet ser betydligt bättre ut men det var tydligen såhär jag tänkte då, 14 mars 2009. Den bloggen blev en fotoblogg, vilket inte var det ursprungliga tanken. Att skriva är lite som terapi för mig. Är det något som tynger mig, måste jag få det nedskrivet för att lätta trycket inom mig. Dock skulle det inte fungera att göra så i en blogg och det märkte jag väldigt tidigt. Min djupaste information är något jag inte vill publicera inför alla människors ögon, därför fick det bli en fotoblogg som gav mig en enorm press till intensiv uppdatering... fota nya bilder jämt och jag lovar för er som inte redan vet: det tar tid!

Hjärta av silver

Det är inte alla som får en studentpresent av sitt jobb, och speciellt inte något såhär fint.

...sen den där lilla detaljen med leoparden känns lite som mer än jag.

Lutar mig tillbaka

Man både hör och tänker på texten på ett helt annat sätt i hans version, fint.

Två bitar av den tidiga sommaren

- Jobbar så mycket som möjligt.
- Längtar utomlands.
- Skulle inte tacka nej till en kram.
- Behöver en extreme makeover.
- Minns insektsbetten jag fick när dessa bilder togs.
...jag avskyr insekter.


palla ''märka'' dem, ingen kommer vilja kopiera i alla fall , hah

Tiden bara flyger förbi

Då har vi kommit enda till den fjortonde juni - för fyra dagar sedan tog jag studenten.
Det är en sådan sak jag inte kommer kunna inse fullt ut än, på ett bra tag. Skolan var (och är) en enorm trygghet som funnits där i ens liv under i stort sätt tretton år. Jag är otroligt glad att jag har ett jobb och en kortsiktig framtidsplan. Skulle nog gå i taket av att driva runt, inte göra eller veta någonting.





Bilderna från denna dag + natt är en bra bit över tresiffriga så är svårt att välja ut ett litet antal. Hur som helst hade jag en perfekt student och är så värt sjukdomen som kom här efter. Nu väntar en riktig kick in i livet och jag ser fram emot det med spänning!

RSS 2.0